Милаааа
Чакайте сега да ви разкажа и аз една случка от преди 20 години ( че дали не е и повече, ама да не издребняваме

).
Таааа така с Ники сме сравнително доста скорошни гаджета и на нашите им е ясно, че има някой, ама още КГБ-то не е разучило подробности.
Прибирам се аз една доста късничка вечер ( около 1-2 часа ще да е било) и тихичко на пръсти си влизам в стаята, даже лампа не паля да не събудя систъра. В един момент връхлита фадър по пиДЖама и ме гледа страховито
-Колко е часа?! - пита той ( кат"че ли не е проверил колко е)
- Мииии позакъснях малко! - миролюбиво отговорям аз щото отговора в прав текст не е в моя полза.
- Ти на това закъснение ли му викаш?! Това си е ранно прибиране ... ми вика фадър и ме гледа страховито.....
В следващия момент ме поглежда страховито и пита :
- А къде са ти обиците?!
Тушшшшшшшшшшшшш
Тогава ходех с коса малко под раменете и винаги пусната, така че рядко ми се виждаха съвсем отчетливо ушите и обиците - еле пък в 2 през нощта !!!!
А аз като последния шматарок посегнах да си пипна ушите ... ми де да знам баси къде са ми обиците!
Мдааааа, пък на другия ден в офиса на Ники се разиграва следната сценка. Той го раздаваше тогава финансист и вика влизам в офиса и почвам нещо да ръкомахам и да обяснявам на един колега, той обаче не вдява тогава аз си свалям сакото и го мятам на един стол .... и от джоба ми изпадат едни обици ....................